Kdo je Anja Strajnar?

Pevka

Anja Strajnar nastopa v muzikalu Mamma mia nastopa v pevsko-plesni vlogi domačinke.

Svojo pevsko pot je Anja Strajnar začela s sodelovanjem v različnih zborovskih sestavih in z učenjem klasičnega načina petja. Že 10 let je umetniška vodja in glavni vokal zasedbe Akordika, ki izvaja glasbo iz muzikalov na lasten, unikaten način.

Sinhronizatorka

Svoj glas (govorjeni ali pojoči) posoja različnim risanim junakom. Slišite jo lahko tako v kinodvoranah kot na TV ekranih, trenutno med drugim v vlogi Ruby v risanki Rusty Rivets in Komandantke v Revengers,  v preteklosti pa je posodila glas tudi likom iz risank.

Povezovalka prireditev

Anja Strajnar povezuje kulturne in poslovne dogodke, za katere piše tudi vezna besedila. Kot novinarka, ki je 15 let delovala pred mikrofonom Prvega programa Radia Slovenija, je vešča vezane besede in sproščenosti z mikrofonom v roki. 

Učiteljica petja

Spodbujam zdravo pevsko tehniko, ki vsebuje tudi terapevtske vaje za zdrav glas (ja, primerne so tudi za ljudi, ki dnevno obremenjujejo svoj glas med govorom!), nudim individualen pristop.

Voditeljica delavnic o muzikalu za otroke

Muzikal je zvrst, ki ji je najbolj blizu, z njim se namreč aktivno ukvarja že več kot 10 let, zato je ustvarila delavnico za osnovne šole.

Akordika

Zasedba AKORDIKA izvaja kvalitetno glasbo iz najbolj znanih muzikalov vseh časov (Hair, Chicago, The Cats, Les Misérables, Moje pesmi, moje sanje, Cabaret, Annie, Miss Saigon, The Wicked, The Chorus line …). 

Anja Strajnar band

Poslovno okolje. Korporativna zabava. Gala ples. Poroka. Festival. Sejem. Poslovna konferenca. Zasebna zabava. Obogatimo vsak prostor in družbo, ki ceni dobro glasbo.