Učim tudi on-line. Na voljo so vam solo ure ali skupinske ure (ja, zvok je dober!).
Gre za zanimivo kombinacijo v naprej posnetih ur petja (vanje vključujem tudi dihalne vaje za pevce in posebne gibalne vaje za pevce) in ur, ki potekajo v živo, torej interaktivno.
Prijavi se na anja@anjastrajnar.com ali 041 927 818

Učiteljica petja

Anja Strajnar poučuje individualno in v skupinah. Njen moto pri poučevanju je….skozi sproščen odnos in strokovno vodenje ter s pomočjo glasbe, ki jo imajo učenci radi, na zabaven in hkrati poučen način, priti do željenih ciljev: dobre pevske tehnike in občutka za glas. Pomemben je nadzor nad glasilkama, le tako lahko namreč uspešno interpretiraš skladbe na način, kot si ga želiš.

NOVA PEVSKA SKUPINA! SPROSTILO SE JE ŠE 1 PROSTO MESTO.

Kaj o Anjinih pevskih urah pravijo njene učenke:

“Pevske ure z Anjo so čisti užitek. Všeč mi je, da resno delamo, ampak v sproščenem vzdušju. Anja nas vestno uči tehnike, a hkrati  se trudi tudi spodbuditi feeling in spontanost, kar je zmagovalna kombinacija. Skratka, uživam, veselim se četrtkov in vsakič, ko grem od ure, si rečem: “Ko bi se vsaj vsak dan tako začel.” (Maša)

“Pevske ure pri Anji? Za moj okus zelo dobra mešanica pridobivanja tehničnega znanja, samega petja, konstruktivne kritike, sproščenega vzdušja, spontanosti,…in presenečenj!” (Tina)

“Na pevske urice k Anji prihajam z iskrenim veseljem. Anja nas uči na tak srčen način, kakršna je tudi sama. Zelo praktično, prilagojeno glasovom naše skupinice, pa vedno zabavno in energično, s spodbudo vsaki, da se opogumi izraziti se. V tem kratkem obdobju nekaj mesecev, kolikor hodim k njej na petje, pri sebi že opažam napredek, poleg tega pa znam zdaj zaradi njenih nasvetov tudi v vsakdanu popaziti na svoji glasilki, na način govora in pravilno dihanje. Hvaležna sem in vesela, da sem jo našla!” (Nada)

“Od nekdaj sem si želela izražati sebe tudi skozi svoj vokal, a me je občutek, da nimam pravega glasu in da ‘’fušam’’, zaustavljalo. Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride učitelj. In Anja je vstopila v moje življenje kot učiteljica, mentorica, spodbujevalka in povezovalka naše skupine, v kateri se učimo, kako uporabljati svoj glas na pravi način in kako ga razvijati na najboljše načine. Nas nežno potiska čez naše omejitve ter nas – ne da bi vedele – kdaj popelje do glasovnih višav, o katerih bi lahko sicer le sanjale. In vse to delamo na strašno zabaven način. Anja je enostavno najboljša.” (Nina)

“Veselje do petja me je pripeljalo do Anje. Njeno strokovno podajanje znanja, je lahkotno in zabavno. Jaaa…. in ker je skupina manjša se lahko posveti vsaki izmed nas  (končno sem našla trebušno prepono :)). Kot čista amaterka se veselim vsake ure. Luštno se imamo!!!” (Beti)
“Veselje do petja imam že od malega in vedno sem sanjala, da bom nekoč pela tudi v javnosti. Z leti ljubezen do petja ni izginila, pač pa je uplahnila želja do petja v javnosti. Ko pa sem se ponovno pričela posvečati gledališču in pisati besedila ter režirati muzikale, v katerih pojejo otroci, je tudi ta moja želja ponovno oživela. Anjina energija in volja do tega, da mi pokaže, da tudi jaz zmorem, sta odločilno prispevali k temu, da nadaljujem in se ne vdam, ko naletim na težave pri petju. Kot mentorica namreč vloži veliko energije ne le zgolj v poučevanje tehnike petja, temveč se res potrudi, da mi uspe vizualizirati, si predstavljati, kako lahko poskusim doseči tone, ki so bili še pred malo več kot pol leta nepredstavljivi zame. Sicer imam še dolgo pot pred sabo, ampak ne dvomim, da me bo Anja varno in zanesljivo vodila po njej, hkrati pa bo vendarle poskrbela za to, da ostanem motivirana in si zadam tudi nove cilje.” (Saša Hudnik, KD Trzin)

Da je petje zabavno, dokazuje ta fotografija. Če mislite, da je v kozarcih gin tonic, se motite. V fotografski objektiv je ujet trenutek, ko smo delale vajo s slamicami za izboljšanje vokalne tehnike.

“Petje je čisti užitek,” je rekla Maja.